Klassisesta Pilateksesta voi olla apua juuri sinun selkävaivoihin! 

Klassinen Pilates on todella tehokasta lattialla jumppamatolla tehtävä kehonhuoltoa, jossa venytellään ja voimistetaan tukirankaa erilaisilla toistuvilla liikesarjoilla. Klassinen Pilates on haastavaa, mutta myös varsin antoisaa kunhan malttaa antaa omalle keholle aikaa tottua uusiin liikesarjoihin. Tämä voi viedä aikaa, sillä monen selkä ja keho ovat todella pahasti jumissa. Liikesarjat auttavat havainnollistamaan monet pienet lihakset joita ei arjen keskellä, kuntosalilla ja jumpissa edes huomaa omaavansa, ryhdistä puhumattakaan. Tunnin jälkeen huomaat kuinka lämmin, liikkuva ja ennen kaikkea hyvinvoiva keho voi olla! Tunnin antamaa hyvää oloa haluat kerta toisen jälkeen kokea uudelleen ja uudelleen!

Suunnitteilla on syksylle pienryhmiä joissa keskitymme ryhtiin, tukilihaksistoon ja kehon hyvinvointiin. Mikäli olet kiinnostunut ota rohkeasti yhteyttä! Ryhmään pääset mukaan myös kesken kauden, älä epäröi kysyä! Tunnin kertamaksu on 15€ perustuen pienryhmään ja henkilökohtaiseen opetukseen.

Info@raholanliikuntakeskus.fi

Klassista Pilatesta meillä ohjaa:

Clarissa

PeakPilates-ohjaaja

Pienryhmän harjoitukset ovat maanantaisin klo: 19.30 - 20.30

Suuren kysynnän vuoksi lisäämme pienryhmän perjantaille klo: 17.30-18.30.

Ilmoittaudu mukaan!

Ryhmäliikunnan aikataulu

Raholan liikuntakeskuksessa voit harrastaa ryhmäliikuntaa monipuolisesti. Kaikki tunnit kestävät 55 minuuttia, ellei toisin mainita. Otathan oman lukon mukaan, niin saat tavarasi säilöön.          

Tutustu aikatauluun! Tuntimuutokset ovat mahdollisia, joten seuraa ilmoittelua. Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä!

Tuntikuvaukset

Kaikki ryhmäliikuntatunnit on tarkoitettu sekä naisille että miehille. Tervetuloa mukaan!

Jumpat ja spinning

Jumpat ja spinning pidetään tilavassa 400 m2:n peilisalissa. Apunasi ovat hyvät välineet ja ammattitaitoiset ohjaajat. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ja mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Kehitämme tuntiohjelmaamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden pohjalta. Ota yhteyttä ja kerro mielipiteesi!

Tabata *uutuus!

Tehokasta intervalliharjoittelua koko kropalle! Alkulämmittelyn jälkeen siirrytään itse treeniin jossa työ ja lepovaiheet vuorottelevat jaksoittain. Tunnilla tehtävät liikkeet tehdään kehon omaapainoa hyväksi käyttäen. Välillä mukaan voidaan ottaa myös lisäpainoja. Tunti sisältää loppuverryttelyn sekä pienet kattavat venytykset.

SuomiDance *uutuus!

Tunti koostuu lattaritahdeista, perinteisentanssin kuvioista ja ohjaajan omista näkemyksistä ja tuntemuksista yhdistettynä sopivasti sekoittaen yhteen. Tunnilla kuunnellaan ainoastaan suomalaista musiikkia! Uutuus-tunti kokoo yhteen kaikki rennosta tanssista ja menosta pitävät!

Muokkaus

Tunti koostuu monipuolisista askelsarjoista ja kehoa muokkaavista lihaskuntoliikkeistä.

Zumba

Tunne rytmi ja nauti musiikista! Löydä tanssi, treenaa iloisesti ja ole oma itsesi. Kaikille tarkoitettu todella hauska, helppo ja innostava fitness-ohjelma, jonka avulla nautit treenistä ja itsestäsi. Perustuu latinorytmien innoittamaan musiikkiin ja tanssiin. Soveltuu kaikille, ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta!

Lavis

Lavis on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten kukaan ei astu varpaille.

Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, kuten humppaa, jenkkaa, rockia ja jiveä, cha chata ja sambaa. Tunnilla opit kuntoilun ohella jopa eri lavatanssiaskeleiden perusteita.

HIIT

HIITiä treenataan täysin kehonpainoa käyttäen. HIIT-tunti on monipuolinen paketti, jossa käydään kehon isot lihasryhmät läpi sykealueita unohtamatta. Tunti sisältää myös kehoa huoltavia liikkeitä sekä 15 minuutin loppuvenyttelyt.

Korsetti

Korsetti keskittyy muokkaamaan ja huoltamaan keskivartalon lihaksia. Tunti aloitetaan rennosti lämmitellen ja lopetetaan tehokkaasti venytellen. Keskelle mahtuu mukava annos eripituisia ja erityylisiä lihaskunto-osuuksia, joilla muokataan kurvit kohdilleen. Tunti sopii kaikille eikä vaadi aikaisempaa kokemusta!

Kahvakuula

Kahvakuula on tunti, jossa tehdään kahvakuulan kanssa koko kroppaa haastavia liikkeitä. Tunti tarjoaa lihaskunnon ja kestävyyden samassa paketissa.

Flow tonic

Tunnilla liikutaan rauhallisella temmolla flow tonic -levyjä apuna käyttäen. Koko kehon liikesarjat käydään läpi mahdollisimman laajoilla liikeradoilla. Flow tonic -levyjen ansiosta liikkeistä saadaan pehmeitä ja liukuvia.

Tunnilla vahvistetaan sekä syviä että pinnallisia lihaksia, lisätään kehon liikkuvuutta ja kehitetään koordinaatiota. Tunti sisältää 15 minuutin venyttelyn ja se sopii kaikille.

Pumppi

Pumppi-tunnilla voimistetaan lihaksia levytankoja apuna käyttäen. Jokainen valitsee kuntonsa ja tasonsa mukaiset painot. Alussa on helppo lämmittely askeltaen. Sopii myös miehille!

Spinning

Spinning-tunneilla poljetaan yhdessä kuntopyörillä. Maasto vaihtuu ja musa soi. Tule tuntemaan spinningin teho!

Kunto+

Kunto+ -tunnilla käydään monipuolisesti läpi koko vartalon lihakset sykettä nostaen sekä tankoa ja kehon painoa käyttäen. Sykettä nostavat ja enemmän lihaskuntoon keskittyvät liikkeet vuorottelevat. Tunnin lopuksi tehdään palauttavat venytykset.

Kerro meistä kavereillesi

Syksyn jumppa-aikataulu 28.8. - 21.12.17

Maanantai

17.30 Kunto+ 

18.30 SaliCirquit (ilmoittaudu vastaanottoon!)

18.30 Spinning 

Tiistai

17.30 Korsetti 

18.30 Step&vatsa-selkä 

19.30 Pumppi 45´

Keskiviikko

17.30 Kahvakuula 

18.30 HIIT 

19.30 Kehonhuolto

Torstai

17.30 Tabata *uutuus!

18.30 Reisi-Vatsa-Pakara

20.00 Zumba

Perjantai

18.30 CrossTraining 

Lauantai

11.30 SuomiDance 45' *uutuus!

12.15 Muokkaus 45'

Sunnuntai

17.30 Kahvakuula 45'

18.15 Kehonhuolto 45'  (tunnilla vaihtuva teema) 

Kaikki tunnit 55 min ellei toisin mainita! Tervetuloa mukaan!

Tunneille ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää että tulet paikalle ja viihdyt!

Sulkapallo

  • Hirsin hierontapalvelu
  • Studio move
  • Nokian KRP