Tervetuloa nauttimaan

liikunnasta!


Ota yhteyttä 03 345 8282

Kuntosali ja liikuntatilat

Raholan liikuntakeskus tarjoaa monipuoliset liikuntapalvelut kuntoilijoille. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen Raholassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Käytettävissäsi ovat

  • 2 kuntosalia, joista toinen ainoastaan naisille
  • 3 salibandy- ja futsal-kenttää
  • 6 sulkapallokenttää, jotka sopivat myös lentopallokentäksi
  • Välinevuokraus
  • Kahvio

Kuntosalit

Raholan liikuntakeskuksessa on 2 isoa kuntosalia, joista toinen on tarkoitettu vain naisille. Kuntosaleilla on monipuolinen valikoima laitteita ja painoja.

Kulkukortilla pääset treenaamaan arkisin sekä viikonloppuisin klo 5 alkaen. Ovet ovat avoinna myös juhlapyhinä. Veloitamme kulkukortista 10 € korttimaksun.

Otathan oman lukon mukaan, niin saat tavarasi säilöön.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 4Jaa

Salibandy ja futsal

Käytössäsi on 3 futsal- ja salibandykenttää: kentät 2 ja 3 ovat kooltaan 20 x 40 m ja kenttä 4 on 19 x 38 m. Varaa kenttä ja tiedustele turnauksista vastaanotostamme! Vuokraamme myös pelivälineet, joiden hinnat löydät hinnastosta.

Sulkapallo

Käytössäsi on 6 sukapallokenttää. Varaa oma pelivuorosi vastaanotosta tai tiedustele turnauksista. Ota yhteyttä!

Välineiden vuokraus

Vuokraamme salibandy- ja sulkapallomailoja ja säkkihanskoja. Tutustu hinnastoon!

Tilojen vuokraus

Vuokraamme tilojamme urheiluseuroille, yrityksille ja yksityisille henkilöille. Tiloissamme järjestät niin urheilutapahtumat kuin syntymäpäivätkin. Lisätietoa saat numerosta 03 345 8282.

Järjestämme yksityistunnit, pienryhmätunnit, tykypäivät sekä yritysten ja yhteisöjen omat liikuntatunnit ja -vuorot. Tiloissamme voit pitää myös liikunnalliset polttarit ja synttärit. Kysy lisää!

Studio move