Ryhmäliikunnan aikataulu

Raholan liikuntakeskuksessa voit harrastaa ryhmäliikuntaa monipuolisesti. Kaikki tunnit kestävät 55 minuuttia, ellei toisin mainita. Otathan oman lukon mukaan, niin saat tavarasi säilöön.          

Tutustu aikatauluun! Tuntimuutokset ovat mahdollisia, joten seuraa ilmoittelua. Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä!

Tuntikuvaukset

Kaikki ryhmäliikuntatunnit on tarkoitettu sekä naisille että miehille. Tervetuloa mukaan!

Jumpat ja spinning

Jumpat ja spinning pidetään tilavassa 400 m2:n peilisalissa. Apunasi ovat hyvät välineet ja ammattitaitoiset ohjaajat. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ja mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Kehitämme tuntiohjelmaamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden pohjalta. Ota yhteyttä ja kerro mielipiteesi!

Kuntonyrkkeily

Helppo mutta tehokas tunti huoltaa kehoa monipuolisesti. Sopii kaikille ja tekee hartioille hyvää! Hanskat voit vuokrata ennen tuntia vastaanotosta. Rajoitettu osallistujamäärä.

Muokkaus

Tunti koostuu monipuolisista askelsarjoista ja kehoa muokkaavista lihaskuntoliikkeistä.

Zumba

Tunne rytmi ja nauti musiikista! Löydä tanssi, treenaa iloisesti ja ole oma itsesi. Kaikille tarkoitettu todella hauska, helppo ja innostava fitness-ohjelma, jonka avulla nautit treenistä ja itsestäsi. Perustuu latinorytmien innoittamaan musiikkiin ja tanssiin. Soveltuu kaikille, ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta!

Lavis

Lavis on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten kukaan ei astu varpaille.

Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, kuten humppaa, jenkkaa, rockia ja jiveä, cha chata ja sambaa. Tunnilla opit kuntoilun ohella jopa eri lavatanssiaskeleiden perusteita.

HIIT

HIITiä treenataan täysin kehonpainoa käyttäen. HIIT-tunti on monipuolinen paketti, jossa käydään kehon isot lihasryhmät läpi sykealueita unohtamatta. Tunti sisältää myös kehoa huoltavia liikkeitä sekä 15 minuutin loppuvenyttelyt.

Korsetti

Korsetti keskittyy muokkaamaan ja huoltamaan keskivartalon lihaksia. Tunti aloitetaan rennosti lämmitellen ja lopetetaan tehokkaasti venytellen. Keskelle mahtuu mukava annos eripituisia ja erityylisiä lihaskunto-osuuksia, joilla muokataan kurvit kohdilleen. Tunti sopii kaikille eikä vaadi aikaisempaa kokemusta!

Niska-hartia

Niska-hartia-tunnilla keskitytään niska-hartiaseudun hyvinvointiin ja vahvistetaan ylävartalon lihaksia. Tunti sisältää pitkät venyttelyt.

Kahvakuula

Kahvakuula on tunti, jossa tehdään kahvakuulan kanssa koko kroppaa haastavia liikkeitä. Tunti tarjoaa lihaskunnon ja kestävyyden samassa paketissa.

Flow tonic

Tunnilla liikutaan rauhallisella temmolla flow tonic -levyjä apuna käyttäen. Koko kehon liikesarjat käydään läpi mahdollisimman laajoilla liikeradoilla. Flow tonic -levyjen ansiosta liikkeistä saadaan pehmeitä ja liukuvia.

Tunnilla vahvistetaan sekä syviä että pinnallisia lihaksia, lisätään kehon liikkuvuutta ja kehitetään koordinaatiota. Tunti sisältää 15 minuutin venyttelyn ja se sopii kaikille.

Pumppi

Pumppi-tunnilla voimistetaan lihaksia levytankoja apuna käyttäen. Jokainen valitsee kuntonsa ja tasonsa mukaiset painot. Alussa on helppo lämmittely askeltaen. Sopii myös miehille!

Spinning

Spinning-tunneilla poljetaan yhdessä kuntopyörillä. Maasto vaihtuu ja musa soi. Tule tuntemaan spinningin teho!

Kunto+

Kunto+ -tunnilla käydään monipuolisesti läpi koko vartalon lihakset sykettä nostaen sekä tankoa ja kehon painoa käyttäen. Sykettä nostavat ja enemmän lihaskuntoon keskittyvät liikkeet vuorottelevat. Tunnin lopuksi tehdään palauttavat venytykset.

Liikkuvuus & venyttely

Rauhallinen kehoa huoltava tunti, jossa keskitytään liikkuvuuteen, tasapainoon ja venyttelyyn.

Step & voima

Step & voima -tunnilla helppo ja tehokas askellus steppilaudalle sekä kehoa haastavat lihaskuntoliikkeet vuorottelevat. Tällä tunnilla saat sykkeen ylös ja voimaa varteen.

ABS

ABS keskittyy muokkaamaan ja vahvistamaan keskivartalon lihaksia.

Salsa

Salsatunnilla otat lattarit hallintaan mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Ei muuta kuin lantiot pyörimään!

Foam roller

Tällä kehonhuoltotunnilla käydään läpi koko kehon lihakset foam rollerin kanssa kevyesti hieroen. 

Kerro meistä kavereillesi

Kesän jumppa-aikataulu alla!

Syksyn jumppa-aikataulu

Maanantai

18.00 

19.00 

20.00 

Tiistai

17.00 

18.00 

19.00 

Keskiviikko

17.00 

18.00 

19.00 

20.00 

Torstai

17.00 

18.00 

19.00 

20.00 

Perjantai

Lauantai

12.00 

12.45 

Sunnuntai

16.30 

17.15 

18.00 

Kaikki tunnin 55 min ellei toisin mainita! Tervetuloa mukaan!

Kesän jumppa-aikataulu 15.5.17 alkaen

Maanantai

17.30 kunto+

18.30 SaliCirquit (max 10 hlö) ilmoittaudu vastaanottoon

Tiistai

17.30 Zumba (15.5. - 31.5.17 klo: 17.00!)

18.30 Korsetti

Keskiviikko

17.30 Lavis

18.30 Pumppi

Torstai

18.30 Kahvakuula

Kaikki tunnit 55 min. Maanantain Kunto+ -tunti mahdollista järjestää myös ulkona säiden salliessa! 

Sulkapallo

  • Hirsin hierontapalvelu
  • Studio move
  • Nokian KRP